Paragliding Team Nederland

met Paramotor Opleiding in Friesland

opleiding? klik hier
Propeller Reparatie:
hout en composiet!

telefoon (na 17:00u):
0566-689466 of 06-38927332

 


Duo-vluchtje maken?

Met Paramoteur:
€90/half u
ur
zie filmpjes

telefoon (na 17:00u):
0566-689466
of
06-38927332

 

Paramotor opleiding Friesland bij Terherne of in overleg op lokatie Paramotor opleiding Friesland Paramotor opleiding Friesland Paramotor opleiding 2e hands gebruikte paramotor. Instructeur aanwezig. parachutes

paramotor vliegen is het vliegen aan een parapente (parachute) met een propeller aandrijving. Paramotor vliegen noemden we lange tijd paramoteur vliegen omdat deze sport uit frankrijk was overgewaaid. Paramotor Opleiding ( snorvliegen opleiding ) doen we in friesland (fryslan). Hiervoor hebben we als enige een instructeur in friesland (nicolae stefan, terherne ). De opleiding vind meestal plaats in Terherne (kameleondorp Lenten). Tijdens de opleiding vlieg je al met je eigen
paramotor en parapente die je via de instructeur kan bestellen.
We hebben een wachtlijst voor de opleiding dus wees er op tijd bij. Als het erg druk wordt, springt Harrie bij.
Hij is ook al vanaf 1993 parapent piloot met veel Berg, Lier en Paramotor ervaring. De instructeur is dealer van APCO Trust schermen, FlyProducts paramotor, FlyCastelluccio Paramotors en we doen ook tandemvluchten (rondvluchten met paramotor).
Nucu is tevens APCO dealer in Friesland.
Nucu kiest voor APCO omdat APCO parapentes beroemd zijn geworden vanwege het unieke siliconized (gesiliconeerde) doek dat APCO voor zijn parapentes toepast.
De parapente heeft daardoor vele voordelen boven het gewone parapente doek zoals:
1. Zero porosity, voor geheel luchtdichte parapent doek, in tegenstelling tot het lucht doorlatende doek van gewone parachutes
2. Vuil afstotend. APCO gebruikt gesiliconeerd doek ook omdat het vuil afstotend is en
3. Waterdicht. Een bekende eigenschap van siliconen is dat deze waterafstoten zijn, waardoor een (zout)waterlanding geen probleem is
Gewone parapetes zijn afgeschreven na een (zout)waterlanding omdat de zoutkristallen door kunnen dringen in de vezels van het doek.
Bij APCO parapentes is dat niet het geval: gewoon even afspoelen met leidingwater: weg vuil, weg zout, weg vlekken. Vliegen !
Dus: paramoteur opleiding doe je met een paramoteur van Nucu.Adelaar. Nucu.Adelaar is de instructeur voor paramoteur opleidingen in Friesland. Paramoteur of Snorvliegen of Paramotor: het is allemaal hetzelfde.

Ook een paramotor kan je kopen bij Nucu.Adelaar. Bijvoorbeeld een paramoteur van FlyProducts of van FlyCastelluccio. Nucu.Adelaar is dealer van FlyProducts en van FlyCastelluccio. Nucu.Adelaar is ook dealer van APCO Parapentes van Apco welke zeer geschikt zijn en goedgekeurd voor snorvliegen met de paramotor, paramoteur of voor snorvliegen. De paramoteur die u aanschaft, is tevens de paramoteur die u gebruikt tijdens uw opleiding. U maakt dus uw eerst paramotorvlucht met uw eigen paramotor. De paramoteur instructeur of paramotor instructeur of snorvlieg instructeur zal uw nieuwe paramotor voor uw afstellen en invliegen. Peins niet langer en neem contact op met de beste snorvlieginstructeur van Nederland. Nucu is als instructeur al menig maal kampioen paramoteur vliegen geworden. Ook is hij al 1 keer kampioen snorvliegen geworden in Belgie. snorvliegen paramotor paramoteur opleiding in Friesland Apco FlyProducts propellers FlyProducts Reparatie van propellers FlyProducts Defecte propellers brengt u naar Nucu adelaar want hij repareert uw defecte propeller. De reparatie van uw propeller is vaak mogelijk, maar hangt natuurlijk af van de schade aan de propeller. De schade aan de propeller wordt ingeschat en er wordt een voorstel tot reparatie gedaan van uw defecte propeller. Zodra uw propeller weer gerepareerd is, krijgt u bericht en kan u de gerepareerde propeller afhalen of u laat uw gerepareerde propeller opsturen. Ook reparatie aan uw paramotor kooi kan nucu herstellen. Dus voor alle propeller reparaties en kooi reparaties kunt u bij Nucu Adelaar terecht. Propeller defect? Nucu repareert!
.